Local

ŞI-A PRELUNGIT PERMISUL DE CONDUCERE ILEGAL

27.07.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană de sex masculin din Bulgaria, care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

În data de 26.07.2011, în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar Asenov D., în vârstă de 57 ani, la volanul unui autoturism marca ,,OPEL’’.

La controlul specific poliţiştii de frontieră au solicitat bărbatului pe lângă documentele de călătorie şi permisul de conducere. Cu ocazia controlului poliţiştii de frontieră au constatat că folia documentului este dezlipită pe o anumită porţiune, motiv pentru care au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la control. Astfel, au fost efectuate verificări amănunţite prin Punctul de Contact Giurgiu, de unde ni s-a comunicat că cetăţeanul bulgar are suspendat dreptul de a conduce un autoturism pe drumurile publice din octombrie 2010.

Asenov D., a declarat că documentul de conducere pe care l-a prezentat la frontieră a fost prelungint, de un prieten, în fals, întrucât îi expirase termenul de valabiluitate. A recurs la această metodă întrucât dorea să ajungă în Germania.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei şi cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat. La finalizarea cercetărilor urmează a fi prezentat procurorului, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro