Stire

Zilele Aradului: Samantha Fox, Miss Arad, Festivalul Cătlanelor, muzică populară, valsuri

16.08.2011 ⋅ 0 comentarii

Vineri încep Zilele Aradului – o suită de evenimente pe parcursul unei săptămâni.

Manifestările vor începe în data de 19 august cu o expoziție de fotografii în fața Palatului Administrativ. Foto Club Pro Arad va prezenta celor interesați instantanee frumoase din municipiu, sub titlul Pași prin Arad. Seara Zilele Aradului vor fi marcate prin concerte de muzică populară în Bujac, Sânicolaul Mic și Grădiște.

Sâmbătă, 20 august, vor avea loc spectacole de muzică populară în cartierele Bujac, Alfa, Vlaicu și Micălaca.

Duminică, 21 august, toată ziua va fi o expoziție zoo în Parcul Chinologic din Subcetate, iar luni seara va fi noaptea albă a instituțiilor de cultură din Arad. În același ton, Filarmonica va contribui marți seara la un spectacol cultural în Parcul Eminescu, acolo unde a doua zi va fi Ziua Orașului Pecs, oraș înfrățit cu municipiul Arad. Vor fi prezentate aspecte din viața și cultura maghiarilor de la Pecs, fosta capitală culturală a Europei, anul trecut. Joi, tot Filarmonica va prezenta în același Parc Eminescu un concert de muzică de vals.

 

De vineri, 26 august, evenimentele Zilelor Aradului se mută la Ștrandul Neptun. Aici vor avea loc trei zile de muzică ușoară și muzică populară, capul de afiș fiind Samantha Fox.

Vineri, 26 august, de la ora 19, începe finala Miss Arad, urmată de concertele Pacifica și Narcotic Sound.

Sâmbătă, de la ora 19, la ștrand vor concerta Alex Velea, Puya și Samantha Fox.

Duminică, Zilele Aradului se vor încheia așa cum au început: cu muzică populară. Dimineața, de la ora 10, începe Festivalul Cătlanelor, iar în spectacolul folcloric își vor da concursul Ansamblul Ciocârlia, al Ministerului de Interne, și Cristian Pomohaci.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro