Stire

Primăria anunţă un nou record de vizitatori la Ştrandul Neptun

24.08.2011 ⋅ 0 comentarii

De Zilele Aradului, Ştrandul Neptun a înregistrat recordul de vizitatori al sezonului, duminică în 21 august fiind vândute aproape 8000 de bilete de intrare. Pe o termperatură caniculară, vizitatorii Ştrandului Neptun s-au distrat şi s-au răcorit din plin la “Marea bătaie cu apă” organizată de  PROFM.
Ştrandul Neptun a fost foarte animat pe tot parcursul săptămânii trecute, numărul total al vizitatorilor depăşind 25 de mii de persoane. Cifra încasărilor din vânzări de bilete şi alte servicii a fost de peste 145 000 de lei.

Petrecerile la Ştrandul Neptun continuă pe toată perioada „Zilelor Aradului”. DJ-ii Kiss FM vor întreţine atmosfera în fiecare zi pe plajă iar în week-end arădenii sunt invitaţi la evenimente speciale. Vineri 26 august, la ora 19 începe show-ul din finala concursului Miss Arad iar sâmbătă seara are loc concertul extraodinar unde vor cânta Alex Velea, Puya şi Samatha Fox. Duminică 28 august, începând de la ora 10 la Ştrandul Neptun se desfăşoara Festivalul Cătlanelor iar seara se va încheia cu cu spectacol folcloric de excepţie, cu Ansamblul „Ciocârlia”, Ştefan Muntenaş, Viorel Leric, Nelu Barna, Valentina şi Florin Novac, Irina Iovescu, Daniela Dudaş.   

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro