Local

CU AUTOVEHICULUL NE?MATRICULAT PE DRUMURILE PUBLICE

01.09.2011 ⋅ 0 comentarii

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat doi cetăţeni români care au pus in circulaţie pe drumurile publice un autovehicul care avea certificatul de înmatriculare fals şi numere de înmatriculare ce aparţineau altui autovehicul.

          În data de 31.08.2011, în jurul orelor 11.30 la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pe sensul de intrare in ţară, s-a prezentat cetăţeanul român Emanoil B, în vârstă de 27 de ani, care conducea un autoturism marca „Chrysler Voyager”, înmatriculat în România. Împreuna cu acesta circula ca pasager cetăţeanul român Mihai C, în vârstă de 30 de ani, proprietarul autoturismul în cauză.

    La controlul specific de frontieră, lucrătorii noştri, având suspiciuni cu privire la certificatul de înmatriculare, care a fost prezentat în xerocopie color, au efectuat o cercetare amanunţită a acestuia. Din verificările efectuate, a rezultat că certificatului de înmatriculare nu figurează ca fiind eliberat de autorităţile din România, iar numerele de înmatriculare aparţin unui alt autoturism.

    Proprietarul declară că a cumpărat autoturismul din Satu Mare, contra sumei de 2000 euro şi că deoarece avea permisul de conducere suspendat l-a rugat pe Mihai C. să îl conducă.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză şi cercetării conducătorului auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neîmatriculat, iar proprietarului pentru savârşirea infracţiunii  de punere în circulaţie a unui auvehicul neînmatriculat şi uz de fals, urmand a fi prezentaţi procurorului, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro