Local

Vezi ce sumă de bani ?și-a ?nsușit? administratorul unui bloc din Arad, care este și angajat al primăriei

06.09.2011 ⋅ 0 comentarii

Administratorul blocului 3Ab, de pe strada Voinicilor, va răspunde de astăzi și în fața legii, nu doar în fața locatarilor blocului pe care-l gestiona.
   Adam Besznei este acuzat de delapidare de către asociația de locatari a blocului 3Ab, care a depus o plângere la poliție împotriva acestuia. Suma pe care administratorul a folosit-o în alte scopuri se ridică la 7.500 de lei. Cei care locuiesc în acest bloc au aflat despre Adam Besznei că „și-a mai însușit sume de bani și de la alte blocuri. Este vorba despre blocul 5Ab. De fapt, cu banii noștri, a acoperit gaura de acolo, iar acum va răspunde pentru asta. Iar Adam Besznei, administratorul care ne-a creat problemele acestea, lucrează în cadrul Primăriei Arad, la departamentul tehnic, sub îndrumarea domnului Ignat”, a declarat unul dintre locatarii blocului 3Ab.

   Tot de la el am aflat că „alte patru familii care locuiesc aici au restanțe la întreținere de aproximativ 6.000 de lei, strânse într-o perioadă de trei luni, iar o altă familie nu și-a mai plătit întreținerea încă din iarnă. Însă în acest caz situația este diferită, locatarii respectivului apartament fiind debranșați de la căldură de comun acord cu ceilalți proprietari de apartamente”.

   Revenind la administrator, trebuie remarcat faptul că Adam Besznei locuiește exact în blocul cu pricina, 3Ab, amănunt peste care acesta a trecut foarte ușor când a venit vorba de bani.

Sursa: Observator.info

Autor: Călin Matiuț ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro