Local

Asociaţia Amvest str?nge rechizite pentru elevii fără posibilităţi materiale

08.09.2011 ⋅ 0 comentarii

Asociatia Amvest organizeaza in perioada 08.09.2011 -16.09.2011 campanie  “Drept la Educatie“, campanie de strangere de rechizite pentru copii din familiile sarace din Arad.

Aradenii care doresc sa doneze rechizite, imbracaminte sau incaltaminte sunt  asteptati in Ahmad Tea House, Piata Avram Iancu 9 – Arad, acolo unde este  amplasat centrul de donatii.

In data de 16.09.2011 incepand cu ora 20.00 in Ahmad Tea House se va organiza  un recital in scop caritabil sustinut de Oana Togoe, o tanara speranta a Aradului. Intrarea este libera si o parte din incasarile facute de local in timpul recitalului se vor redirectiona catre achizitionarea de rechizite.

“In perioada 08.09.2011 -16.09.2011 incercam sa demonstram ca suntem in primul rand oameni si mai ales ca nu suntem imuni la problemele celor din jurul nostru. Zeci de copii din Arad raman nescolarizati sau abandoneaza  scoala in fiecare an pe fondul lipsei fondurilor pentru rechizitele scolare si ne dorim sa aducem o bucurie acestor tineri aflati la  inceput de drum.

Vom selecta cu atentie familiile cu probleme si avem toata increderea ca si de data asta aradenii vor spune da. “ – spune Daniel Mitre, reprezentantul Asociatiei Amvest.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro