Local

Cinema City Arad a ?mpărţit ciocolată la un an de existenţă

19.09.2011 ⋅ 0 comentarii

Odată cu deschiderea Cinema City Arad, compania și-a extins numărul de săli operate la 82 , consolidându-şi poziţia de lider al pieţei, atât din punct de vedere al numărului de cinematografe multi-ecran, cât şi al numărului de săli, cu aproape 50% mai mare decât al următorului clasat. Pe finalul anului, în funcție de ritmul construcțiilor, Cinema City  intenţionează să adauge portofoliului său cinematografe in Brăila, Baia Mare și Târgu Mureș.

Cinema City International, companie listată la bursa din Varşovia, este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel şi din Europa Centrală şi de Est. Compania îşi dezvoltă continuu reţeaua pe o piaţă de peste 100 de milioane de locuitori, distribuită în şase ţări: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria şi România.

Activitatea companiei începe încă din 1929, în Israel, Cinema City dezvoltându-se rapid şi devenind lider de piaţă în această ţară. A urmat apoi extinderea în afara Israelului, cu primul multiplex al companiei deschis în Ungaria, în 1997. În prezent, Cinema City deţine, în cele şase ţări, o reţea de 69 de cinematografe multiplex, cu un total de 679 de săli şi o capacitate de peste 120.000 de locuri. Cinema City este operatorul de cinema cu cea mai mare rată de creştere din Europa, cu peste 42 de multiplexuri (un total de 426 de săli) în faza de construcţie, în acest moment.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro