Local

Primăria critică votul negativ "fără argumente" al consilierilor din opoziţie

30.09.2011 ⋅ 0 comentarii

Şedinţa Consiliului Local Municipal Arad de joi 29 septembrie a avut pe ordinea de zi câteva proiecte importante cu mare impact urbanistic şi socio-economic. Proiectele au fost adoptate de majoritate dar cu voturi împotrivă din partea reprezentanţilor PNŢCD, PNL, PSD şi PC.

Unul din aceste puncte respinse de opoziţie se referă la Monumentul Marii Uniri, de mult aşteptat şi meritat de Arad. Precizăm că Guvernul a finanţat în anii 2009, 2010 şi 2011 Monumentul Marii Uniri. Obligaţia administraţiei locale este să realizeze fundaţia şi sistemul de fixare al monumentului, astăzi fiind alocate de fonduri pentru realizarea documentaţiei tehnice în acest sens.

De asemenea, consilierii opoziţiei s-au exprimat împotrivă sau nu au dorit să voteze utilizarea fondurilor alocate de Guvern pentru amenajări în Parcul Reconcilierii şi nici finanţarea sistemului conceput pentru a creşte calitatea procesului educaţional în şcolile şi liceele din municipiul Arad.  
Un alt proiect conceput de Primărie pentru o noua etapă de dezvoltare a Ştrandului Neptun, prin amenajarea a trei bazine noi cu apa termală care să poată fi folosite pe tot parcursul anului, a primit voturi împotrivă sau abţineri din partea opoziţiei.

Considerăm regretabil şi de neînţeles faptul că cei care au respins aceste puncte sau nu au dorit să le voteze nu au exprimat nici un fel de argumente, critici constructive sau propuneri de îmbunătăţire a proiectelor iniţiate de executiv.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro