Local

Senatorul arădean Avram Crăciun s-a autosuspendat din PSD!

18.10.2011 ⋅ 0 comentarii

Şoc în politica arădeană! Senatorul Avram Crăciun  s-a retras din Partidul Social Democrat, urmând să activeze până la finalul mandatului ca independent. Avram Crăciun neagă faptul că s-ar fi înscris în UNPR, deşi preşedintele PSD Arad spune că există o demisie a sa din partidul condus de Victor Ponta.  Opoziţia pierde astfel încă un vot în Senat, cameră a Parlamentului unde raportul de forţe cu puterea era relativ echilibrat.

Retragerea lui Avram Crăciun din PSD survine din motive personale, senatorul arădean dând de înţeles că este dezamăgit de cum au evoluat lucrurile în partidul de care tocmai s-a delimitat.

 Avram Crăciun menţine suspansul cu privire la comportamentul său din Parlament până la sfârşitul mandatului, deşi este greu de crezut că va face opoziţie din postura de independent.

Pentru preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, plecarea lui Avram Crăciun din partid nu este deloc o surpriză. Liderul social-democraţilor arădeni îl acuză pe senator de inactivitate.

La alegerile interne desfăşurate în septembrie 2010, Avram Crăciun a fost desemnat drept preşedinte de onoare al PSD Arad. Social-democraţii pierd astfel un simbol al partidului din  judeţul Arad.

Avram Crăciun a deţinut în toată perioada anilor 90 funcţia de preşedinte al PDSR Arad, până în 1996 fiind şi prefect al judeţului Arad.  În prezent se află la cel de-al doilea mandat de parlamentar , prima dată ocupând funcţia de senator în mandatul 2000-2004.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro