Local

Festivalul Tinerilor designeri din Vestul Romaniei

18.10.2011 ⋅ 0 comentarii

 

Cel mai așteptat eveniment fashion din partea de vest a țării, Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei , va avea loc in acest an, la sfîrșitul lunii noiembrie, și va aduna designeri din 10 județe ale Romaniei.

Organizatorii proiectului, asociația Angels Organization și agenția Angels Events, anunță faptul că, aflat la a doua ediție, acesta acordă sprijinul cuvenit artiştilor vestimentari la început de drum, printr-un eveniment care să le ofere o rampă de lansare în lumea modei din Romania, dar şi suportul necesar prin mediatizarea acestora. La acest festival sunt aşteptaţi să se înscrie tineri designeri din Arad, Timiş, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Hunedoara, Cluj,  Alba, Caraș Severin și Maramureș. Aceștia se vor putea înscrie în competiție la începutul lunii noiembrie, pe site-ul www.angelsgroup.ro.

Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei va fi întregit de un spectacol pe masură, care se va desfășura pe parcursul a 2 zile. Un numar de 50 de modele feminine și masculine ale agenției Angels Events, alături de vedete din Romania, vor păși pe catwalk, purtînd ținutele tinerilor artiști.

Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei este susținut de Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro