Local

?Este regretabil şi de neacceptat modul cum se raportează această clică portocalie la cetăţenii care au altă opţiune politică?

21.10.2011 ⋅ 0 comentarii

Preşedintele Organizaţiei Teritoriale PNL Arad, Ioan Cristina, afirmă că puterea portocalie continuă „pedepsirea” comunităţilor locale care nu şi-au ales primari PD sau UNPR.

„Actualul guvern sfidează din nou opinia publică, alocând în mod discreţionar  fonduri pe criterii politice. Lista celor 300 de primării care primesc bani de la guvern pentru acoperirea datoriilor şi cheltuielilor este dominată de primari ai PD şi UNPR. La Arad, de exemplu, din 26 de primării care au primit fonduri doar una singură este de la opoziţie, cea din Bârzava. În rest, au primit fonduri doar primăriile lor. Este regretabil şi de neacceptat modul cum se raportează această clică portocalie la cetăţenii care au altă opţiune politică”, a declarat Ioan Cristina, co-preşedinte al USL Arad.

În faţa abuzurilor tot mai evidente, Partidul Naţional Liberal a solicitat formarea unei Comisii parlamentare care să monitorizeze zilnic transferurile bugetare către administraţia locală. Această comisie va solicita Guvernului, pentru fiecare localitate din România, alocările făcute în 2011, prin hotărâre de guvern, din rezerva bugetară, transferurile prin intermediul ministerelor de linie şi celelalte sume care sunt alocate pe proiecte şi programe speciale. În plus, PNL va verifica şi situaţia din 2009 şi 2010 a alocărilor bugetare.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro