Local

Probleme ?n trafic

07.11.2011 ⋅ 0 comentarii

Vitezomanii de la volan reprezintă o cauză a accidentelor, dar nu şi singura. Pe mai multe străzi din Arad vizibilitatea şoferilor este obturată de diferite panouri publicitare amplasate cel puţin incomod. Mai mult decât atât, una dintre străzile unui cartier proaspăt renovat poate fi cu uşurinţă considerată un teren potrivit pentru sport extrem.

Cubul din zona gării, care susţine panouri publicitare, este un adevărat pericol public pentru şoferii care traversează Calea Aurel Vlaicu.

Şi la intrarea în cartierul Via Carmina din  comuna Vladimirescu situaţia este asemănătoare. Nu unul, ci două panouri le crează probleme şoferilor.

Pe strada Ion Câmpeanu din proaspăt reabilitatul cartier Gai nu sunt panouri publicitare. Strada însă este una cu grad ridicat de risc din alte motive.

Reprezentanţii poliţiei rutiere au declarat că monitorizează zonele din oraş care prezintă potenţial pericol şi vor propune comisiei de sistematizare din cadrul primăriei luarea de măsuri pentru remedierea problemelor semnalate.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro