Local

Ecomediu şi Daruri de Crăciun sunt ultimele două expoziţii arădene ale anului

10.11.2011 ⋅ 0 comentarii

Expo Arad Internaţional a început pregătirile pentru ultimele două evenimente ale anului 2011. Ecomediu - târgul internaţional de echipamente, utilaje, aparate pentru investigarea, analiza şi controlul caităţii apei, aerului şi solului, utilaje de salubritate, igienă urbană, energii
neconvenţionale – se va desfăşura în perioada 23 – 25 noiembrie, iar târgul Daruri de Crăciun îşi aşteaptă vizitatorii între 15 şi 18 decembrie.
Aflat la cea de-a IX-a ediţie, Ecomediu va reuni cele mai importante instituţii şi agenţi economici din domeniul protecţiei mediului, în vederea schimbului de informaţii şi experienţe bazate pe realizări concrete şi în acelaşi timp prezentarea de soluţii inteligente pentru implementarea unor strategii generale de mediu.

În paralel cu expoziţia va fi organizată conferinţa internaţională „Practici şi experienţe în protecţia mediului” care se adresează tuturor firmelor ofertante de tehnologii, echipamente, servicii, instituţiilor acreditate, specialiştilor, firmelor care s-au confruntat cu succes cu problemele de mediu, cele care consideră că pot transfera experienţă, precum şi  autorităţilor locale care sunt interesate de un mediu mai curat.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro