Local

Scandal! Un elev de la Seminarul Teologic din Arad susţine că s-a lovit cu capul de o uşă de fier după ce a fost ?mbr?ncit de un politist!

25.11.2011 ⋅ 0 comentarii

Un elev de la Seminarul Teologic Ortodox din Arad a depus, vineri, o plângere la Parchetul Tribunalului Hunedoara împotriva unui poliţist pe care îl acuză că l-a îmbrâncit de două ori, lovindu-se cu capul şi cu picioarele de o uşă de fier, iar în urma incidentului adolescentul a ajuns la spital.

Elevul în vârstă de 18 ani a depus o plângere la Parchetul Tribunalului Hunedoara, în care acuză un agent de la Poliţia Orăştie că l-a îmbrâncit de două ori, lovindu-se la cap, la coapsă şi la o mână.

Adolescentul sustine ca a constatat, în urmă cu câteva zile, în timp ce se afla la Orăştie, în casa mamei sale, că după vizita unui vecin i-a dispărut un aparat foto digital. Elevul a chemat Poliţia, însă oamenii legii nu au vrut să îi înregistreze plângerea şi i-au spus să se împace cu presupusul hoţ.

"Câteva ore mai târziu m-a sunat vecinul şi mi-a spus că mă aşteptă Poliţia la el acasă. Când am ajuns mi-au spus să intru în maşină şi am mers la Poliţie. Pentru că vorbeau urât cu mine, am cerut un avocat. Au vrut să-mi dea pur şi simplu aparatul foto. Am solicitat să se facă un proces-verbal de predare-primire şi am spus că voi face oricum plângere. Ajunsesem în faţa Poliţiei şi am coborât din maşină. Unul dintre agenţi m-a îmbrâncit şi m-am lovit cu capul de uşa din fier de la intrare. El este masiv şi eu am mai puţin de 50 de kilograme. M-a împins din nou şi eu am căzut cu faţa de a doua uşa de fier şi m-am lovit şi la coapsă şi la mână", a declarat elevul.

Elevul sustine că poliţiştii i-au luat telefonul mobil şi i-au cerut să nu spună nimănui ce s-a întâmplat, apoi a plecat acasă.

Mama adolescentului a declarat că băiatul a ajuns acasă şchiopătând şi speriat, însă nu a vrut să îi spună ce s-a întâmplat. Apoi, elevului i s-a făcut rău, astfel că femeia a chemat o ambulanţă.

"L-am dus la spital şi abia acolo am aflat că fusese bătut", a declarat femeia.

Aceasta l-a dus pe băiat la medicul legist, în certificatul medico-legal specificându-se că adolescentul are nevoie de şase zile de îngrijiri medicale pentru a i se vindeca leziunile de pe faţă, coapsă şi de la mâna stângă.

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro