Stire

Au sustras telefoane mobile ?n incinta unui ştrand

21.08.2013 ⋅ 0 comentarii

Luni, 19 august a.c., în jurul orei 18.00, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost sesizat un caz de furt ce a avut loc în incinta unui ştrand din municipiul Arad.

    Jandarmii ajunşi la faţa locului, au procedat la identificarea persoanei care a făcut apelul. Aceasta, o femeie în vârstă de 38 de ani, a precizat că, în timp ce se afla împreună cu o prietenă la ştrand, li s-au sustras două telefoane mobile şi o sumă de bani. Conform declaraţiilor celor două persoane şi ale martorilor aflaţi la faţa locului, doi tineri au fost observaţi în timp ce sustrăgeau, de pe un şezlong, telefoanele şi banii. Pe baza semnalmentelor, aceştia au fost depistaţi de către jandarmi în timp ce încercau să iasă din incinta ştrandului.

    La controlul corporal preventiv efectuat, asupra celor doi tineri au fost găsite telefoanele ce aparţin femeilor, mai puţin suma de bani.    
Având în vedere plângerile depuse, jandarmii au întocmit, lui Ovidiu G. în vârstă de 17 ani şi Bogdan P. în vârstă de 19 ani, actele de constatare, fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de “furt calificat”.

Sursa: Observator.info

Autor: Arad City ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info