Stire

Miss Arad se apropie de finală

29.08.2013 ⋅ 0 comentarii

Finala concursului Miss Arad 2013 va avea loc vineri, 30 august, la Teatrul de Stat Ioan Slavici,  si va avea un dublu scop caritabil: pe langa sprijinul oferit filialei Arad ”Crucea Rosie”, toti banii obtinuti din vanzarea biletelor de intrare vor fi donati in ajutorarea unui caz caritabil, reprezentat de micuta Nemeth Patricia in varsta de 13 ani, care necesita un tratament in Turcia pentru leucemie. Un bilet de intrare este cuprins intre 15 si 20 de lei si se achizitioneaza direct de la eveniment, intre orele 19:00- 20:00. 

Pana atunci, de ieri, 26 august, concurentele evenimentului impreuna cu organizatorii concursului judetean de frumusete Miss Arad 2013 au intrat in cantonamentul frumusetii de pregatire, care marcheaza ultima suta de metri dinaintea finalei concursului. ”Cantonamentul  frumusetii” care a devenit o traditie se desfasoara anul acesta la Hotelul Rusco situat la poalele impadurite ale Muntilor Zarand, unde concurentele sunt tratate regeste si profita la maxim de confortul oferit de serviciile si facilitatile hotelului.

Cantonamentul  presupune pregatirea momentelor coregrafice, care vor fi prezentate la finala concursului. Coregrafia concurentelor este pregatita de care cele doua coregrafe ale concursului,  Bianca Petre si Melinda Gyure.

Evenimentul este organizat de catre Asociatia Angels Organization si este sprijinit de Consiliul Judetean Arad si Centrul Cultural Judetean Arad.

Sursa: Observator.info

Autor: Arad City ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro