Stire

Municipiul Arad, din nou sub ape. Şoferii au mers pe şosea ca prin piscină

29.08.2013 ⋅ 0 comentarii

După nici o lună de când municipiul Arad a fost sub ape s-a întâmplat astăzi din nou. O ploaie mai zdravănă a făcut ca intrările în oraş, dar şi viaductul din Micălaca dintre zona Billa şi strada Voinicilor să devină împracticabil.

Apa a trecut efectiv peste maşini, iar unii şoferi şi-au pierdut plăcuţele de înmatriculare. În cartierul Micălaca, apa a trecut de pragul maşinilor.

Autorităţile au intervenit cu o vidanjă pentru a desfunda canalizarea. Unele maşini s-au umplut de apă, iar şoferii au aşteptat disperaţi ajutor de la ceilalţi participanţi la trafic. Pentur a nu păţi la fel alţi şoferi au fost nevoiţi să întoarcă pe contrasens. Cei de la primărie arată cu degetul către reprezentanţii Companiei de Apă.

Primăria cere sancţionarea directorului Gheorghe Bănăţean

Reprezentanţii Primăriei au trimis un comunicat de presă prin care cer sancţionarea directorului Companiei de Apă şi Canal SA, Gheorghe Bănăţean.

„Primaria Municipiului Arad solicită consiliului de administraţie al Companiei de Apă şi Canal SA măsuri de sancţionare a managerului executiv Gheorghe Bănăţean care s-a dovedit incapabil să asigure funcţionarea sistemului de canalizare pe care îl gestionează. Municipalitatea consideră că este inadmisibil să se inunde artere mari de circulaţie din oraş la fiecare ploaie şi să primim de ani de zile de la responsabilii Companiei de canalizare acelaşi răspuns nepăsător « reteaua nu face faţă » . Chiar astăzi s-a inundat. Pasajul Voinicilor şi Bulevardul Titulescu iar intervenţia Companiei de Apă şi Canalizare a fost o nouă probă de incompetenţă şi dezinteres, cu toate că Primăria a pus la dispoziţie toate resursele necesare”, se arată în comunicat.

Sursa: Observator.info

Autor: Arad City ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro