Stire

Surpriză pentru poliţiştii rutieri din Arad.Ce au descoperit c?nd au oprit pentru control un autobuz

29.08.2013 ⋅ 0 comentarii

Politistii de la rutiera din Arad au desfasurat luni o actiune pe linia respectarii legalitatii transportului de persoane.

Pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, agentii au oprit pentru control un autobuz condus de un barbat de 44 de ani. Nu mica le-a fost mirarea oamenilor legii cand au constatat ca in autobuz erau inghesuiti 63 de pasageri, in conditiile in care numarul de locuri disponibil era cu 10 mai putin.

In plus, cand au cerut actele la control, politistii au avut inca o surpriza: soferul nu avea licenta de transport. Si ce i-a ingrozit cel mai tare pe agenti a fost rezultatul testului cu aparatul etilotest care a aratat ca soferul bause inainte de a pleca in cursa. Barbatul avea o imbibatie alcoolica de 0.11 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pentru neregulile sale, conducatorul auto va ramane si pieton, deci si fara serviciu pentru urmatoarele 90 de zile si s-a ales si cu dosar penal pentru transport de persoane fara a detine licenta. El mai are de platit si o amenda in valoare de 8.000 de lei pentru ca a transportat mai multe persoane decat locurile pe care le avea disponibile in autobuz.

In cadrul aceleiasi actiuni desfasurate la Arad, alti patru soferi de autobuz au fost depistati ca efectuau transport public regulat de persoane fara licenta de traseu valabila.

Sursa: Observator.info

Autor: Arad City ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro