Local

Transilvania Fitness Festival 2017. Incercarea aradenilor de a intra in Cartea Recordurilor cu cei mai multi sportivi

11.05.2017 ⋅ 0 comentarii

Actiunea care are sansa sa plaseze Aradul in Cartea Recordurilor este Transilvania Fitness Festival, eveniment care va avea loc in perioada 20-21 mai. Pentru a omologa recordul au fost contactati reprezentantii Asociatiei Cartea Recordurilor, care vor fi prezenti in orasul nostru.

Organizatorul principal al evenimentului este Aualeu Fitness, avand ca parteneri oficiali compania AerowerEuropa de Est, Universitatea de Vest ,,Vasile Goldis,,  si Primaria Arad, prin Centrul Municipal de Cultura.

Prima editie a festivalului se va desfasura pe parcursul a doua zile, prima fiind dedicata exclusiv antrenorilor interesati de diverse specializari in domeniu, iar cea de-a doua tuturor amatorilor de antrenamente sportive diverse.

Sambata, 20 mai, va fi ziua dedicata antrenorilor doritori sa dobandeasca cunostinte referitoare la ultimele trend-uri din industria internationala de profil. Organizatorii au pregatit o serie de workshopuri : FunctionalChallenge sustinut de Per Markussen din Norvegia, Functional training alaturi de PanosBalatsinos din Grecia si Capoeira Aerobic cu Czanik Balazs din Ungaria. Salile Performance Lab si Endorphin din Arad vor gazdui activitatile din cadrul zilei de sambata, iar pentru detalii, doritorii sunt invitati sa viziteze pagina de Facebook Transilvania Fitness Festival sau sa contacteze organizatorii la adresa de mail hello@transilvaniafit.ro.

Duminica,  21 mai, in cea de-a doua zi a festivalului, la Sala Polivalenta Arad, Transilvania Fitness Festival le da intalnire tuturor pasionatilor de fitness, chiar si celor incepatori si le propune  sa incerce diferite tipuri de antrenamente, de la Kangoo Jumps, Functional training, Rebound, SYLO, Power Jumper, Dancer Jumper,Capoeira aerobic, la Bootcamp si Deep Work. Participantii vor avea ocazia sa se antreneze cot la cot alaturi de Cristi si EdinaLucuta, KingaSebestyen, Per Markussen, Lucian Bosinceanu, PanosBalatsinos, Alina Vilagos, Daniela Amza, Ciprian Cavasdan si BalazsCzanik.

“Aradul si Timisoara, cele doua orase de suflet ale mele in care imi desfasor activitatea sunt orase frumoase, dar oamenii nu au ocazia sa vada si sa faca sport decat cu antrenorii din salile in cadrul carora se antreneaza. Daca cineva vrea sa participe la un eveniment sportiv international de anvergura, are la dispozitie Bucurestiul sau Budapesta, unde la pretul biletului se adauga multe alte cheltuieli. Prin Transilvania Fitness Festival dorim sa aducem cat mai aproape de casa atmosfera, energia si profesionalismul antrenamentelor din conventiile internationale de fitness. Asociatia Cartea Recordurilor, prezenta la eveniment, precum si lansarea noilor ghete Aerower sunt doar cateva din surprizele pregatite in cadrul TFF” afirma  Cristian Lucuta, initiatorul festivalului Transilvania Fitness, din partea organizatorului oficial, Aualeu Fitness.

Biletele de intrare pentru ziua de duminica a festivalului sunt disponibile la salile de sport partenere cat si in varianta online, iar modalitatea de inregistrare la cele noua clase este afisata pe pagina de Facebook a evenimentului.

“Transilvania are o conotatie aparte, atat pentru cei din tara cat si pentru cei care depasesc granitele ei. Insasi denumirea sugereaza un mod diferit de a face lucrurile, nu neaparat mai bine sau mai rau, dar cu siguranta diferit. Prin acest festival am dori sa oferim acestei regiuni incarcata de istorie, inca o „POVESTE”, a noastra, a celor din  salile de antrenamente, a celor de pe benzile de alergat sau de printre greutatile colorate” mai precizeaza Cristian Lucuta, organizatorul festivalului Transilvania Fitness.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro