Local

Westfield Arad desemnat proiectul cu cel mai puternic impact pozitiv in comunitate!

28.03.2019 ⋅ 0 comentarii

Cea de-a patra editie nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare, cel mai mare eveniment dedicat comunitatii romanesti din real estate, s-a desfasurat la finalul saptamanii trecute in Bucuresti. Evenimentul s-a incheiat cu Gala Profesionistilor in Imobiliare, in cadrul careia au fost premiate cele mai bune rezultate din sectorul rezidential.

Westfield Arad a participat, cu succes, la categoria “Cel mai puternic impact pozitiv in comunitate”, invingand in finala un  proiect exclusivist construit in Bucuresti, zona Primaverii si inscriindu-se in lista marilor castigatori pentru al doilea an consecutiv.

“Tot ceea ce am creat in Westfield este pentru comunitate. Eforturile noastre principale le-am directionat inspre cresterea reala a nivelului de trai, construind nu doar locuinte, ci un adevarat lifestyle occidental. Facilitatile pe care le-am creat sunt numeroase si reprezinta investitia intr-un viitor mai bun pentru noi si copiii nostri.”, declara Alina Tomuta, CEO Westfield.

Westfield Arad a fost premiat si in 2018 la cea de-a treia editie nationala a Clubului Profesionistilor in Imobiliare, fiind desemnat cel mai bun proiect rezidential din Romania.

Ridicat de la firul ierbii in nord-vestul Aradului, Westfield este astazi cel mai apreciat cartier rezidential al orasului, care ofera in mod real multiple facilitati si care a ridicat semnificativ standardul de locuire in Romania. In prezent, comunitatea Westfield este formata din peste 200 de familii si creste cu rapiditate, doar in luna februarie 11 familii alegand sa locuiasca aici.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro