Local

Delegatia germana venita sa participe la sarbatoarea de la Zabrani, primita la Consiliul Judetean

10.05.2019 ⋅ 0 comentarii

Razvan Cadar, vicepresedintele Consiliului Judetean Arad, a fost astazi gazda unei delegatii de etnici germani, veniti in Arad pentru a participa la sarbatoarea implinirii a 140 de ani de la infiintarea Formatiei  Civile de Pompieri Voluntari in comuna Zabrani.

Cei peste 50 de oaspeti sunt in marea lor majoritate pompieri de origine germana din Rosengarten, Großbottwar, Furth cu care Formatia Civila de Pompieri Voluntari  Zabrani are relatii de prietenie si colaborare.

„Judetul Arad are relatii foarte bune cu landul Baden-Wurtenberg, din Germania, iar la finele lunii iunie vom organiza la Tubingen Zilele Aradului. Ne bucura apropierea unor comunitati din Arad de diferite comunitati din Germania, fapt care demonstreaza ca apartinem marii familii europene”, a declarat Razvan Cadar.

Vicepresedintele Razvan Cadar le-a vorbit oaspetilor despre Arad, despre modul in care functioneaza administratia locala si judeteana, despre proiectele pe care Consiliul Judetean Arad le implementeaza prin accesarea de fonduri europene. „Suntem unul dintre cele mai eficiente Consilii judetene din Romania. In ultimii doi ani am depus proiecte in valoare de 150 de milioane de euro, dintre care proiecte in valoare de 100 de milioane de euro sunt deja in diferite faze de lucru”, a mai completat vicepresedintele Razvan Cadar. 

Maine, oaspetii vor participa la programul dedicat aniversarii  a 140 de la infiintarea Formatiunii Civile de Pompieri Voluntari, care se va desfasura la Zabrani.

Sursa: ARQ

Autor: Lucian Șerban ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro