Local

Se cauta proprietarii unor terenuri transformate in gropi de gunoi. Vezi cine vrea sa ii gaseasca si de ce

10.05.2019 ⋅ 0 comentarii

Directia Generala Politia Locala Arad informeaza ca politistii locali din cadrul Biroul Protectia Mediului au dispus aducerea la starea initiala a unui numar de sase terenuri din arealul municipiului.

In urma verificarilor ulterioare s-a constatat ca pe terenurile situate pe strazile Fratiei, Frumoasa, pasaj CET, pasaj zona Polivalenta – strada Voinicilor, pe care fusese depozitat moloz, au fost efectuate operatiuni de salubrizare. Totodata, au fost aplicate persoanelor vinovate de astfel de fapte, sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 211/2011, privind regimul deseurilor.

Biroul Protectia Mediului are in vedere clarificarea statutului juridic, identificarea proprietarilor si somarea acestora pentru salubrizarea terenurilor din urmatoarele zone: cartier Dragasani, str. Barbu Lautaru - Malul Muresului si Oituz-Sibiului, langa fosta fabrica de zahar, cartier Cadas, strada Henri Coanda intersectie cu Cocorilor, langa canalul Muresel, cartier Cadas, capatul str. Ilarion Felea, terenurile din vecinatatea centura de nord (strada Ovidiu).

Tinand cont de numarul insemnat de sesizari prin intermediul carora aradenii reclama Directiei Generale Politia Locala depozitarea deseurilor in locuri nepermise de pe raza municipiului, le recomandam cetatenilor sa apeleze numarul de telefon al Dispeceratului : 0257-939 (apel gratuit), in momentul in care sunt martori ai unor incidente de aceasta natura, astfel incat politistii locali sa intervina operativ in vederea identificarii si sanctionarii contraventionale a celor care uzeaza de astfel de practici.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro