Local

Dancila intampinata de sute de aradeni nemultumiti: "Viorica nu uita ca Aradul nu te vrea!"

10.05.2019 ⋅ 0 comentarii

Dupa o serie de ministri, mai mult sau mai putin cunoscuti, care au vizitat Aradul in ultima vreme, a venit si randul premierului Viorica Dancila sa faca acest lucru. Sa nu uitam ca totusi ne aflam in campanie electorala, iar adversarii politici ai PSD sunt pe val.

Viorica Dancila a fost intampinata in fata Prefecturii, unde a avut o intalnire cu autoritatile locale, de sute de aradeni nemultumiti de directia in care se indreapta Romania. Unii dintre ei aveau pancarte, altii tricouri albe pe care scria „NIMIC”, cu trimitere la modul grosolan cu care a reactionat presedintele PSD in fata unui alegator care a avut tupeul sa ii intrerupa un discurs, altii bannere pe care scria „Orice om ii este frica de Ardeal”, cu referire la desele greseli gramaticale pe care le face premierul, iar altii simple foi de hartie cu mesaje de genul: „PSD a furat 16 milioane de euro de la Arad”.

Ce au scandat protestatarii

 In ceea ce priveste scandarile protestatarilor, acestea au fost de la „PSD, ciuma rosie!”, „In democratie, hotii stau la puscarie!”, „La puscarie!, La puscarie!”, „Viorica nu uita, ca Aradul nu te vrea!”, „Toata lumea stie, PSD – hotie”, la „Ati indatorat Romania pentru urmatorii 100 de ani!” „Muie PSD!”, „Hotii, hotii!”, „Slugile lui Dragnea!”, „Papagalii de la PSD!”, „Dragnea nu uita, puscaria-i casa ta!”, „La plecare, cautati-o-n buzunare!”, „Rusine, rusine, rusine sa va fie!”.

La randul lor, pesedistii prezenti au fost mult mai putini, incercand sa acopere vacarmul protestatarilor cu lozinci de genul „PSD!, PSD”, sau „Jos Falca!”, dar fiind coplesiti numeric au trebuit sa se lase pagubasi. De remarcat ca, in ciuda unor schimburi mai dure de replici, ambele tabere s-au comportat civilizat, cele pesedistii si contestatarii lor stand de multe ori unul langa altul.

Sursa: ARQ

Autor: Lucian Șerban ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro