Local

Un program revolutionar de slabit pleaca din Arad in toata lumea

15.05.2019 ⋅ 0 comentarii

Fondatorii miscarii Aualeu Fitness, Cristi si Edina Lucuta au conceput un program de de slabit denumit PSA- Programul de slabire accelerata, cu ajutorul caruia mii de oameni si-au schimbat viata. Programul a ajuns din Arad si Timisoara, orasele unde au sali cei de la Aualeu Fitness,  pana in orase din toata Europa.

Cristian Lucuta ne-a spus ca succesul acestei metode de slabit este acela  ca nu necesita infometare iar cu ajutorul sportului si al nutritiei se urmareste accelerarea metabolismului celor care aleg sa faca pasul spre o viata sanatoasa.

Timp de cateva saptamani cei inscrisi vor face antrenamente sub indrumarea antrenorilor de la Aualeu Fitness, vor primi un plan de nutritie iar in zilele in care nu vor putea ajunge la clase, vor avea cateva minute de exercitii pe care vor trebui sa  le faca acasa, programul pretandu-se si pentru cursanti care vor sa se inscrie la distanta.

Nu putem sa va divulgam exact ce exercitii sau care sunt secretele celor de la Aualeu Fitness, dar va putem spune ca rezultatele sunt uimitoare, dupa cum o sa va puteti convinge din fotografiile pe care le postam.

Am intrat pe paginile lor de facebook, Aualeu Fitness Arad si Aualeu Fitness Timisoara si am vazut sute de oameni  fericiti, care fac sport si care incearca sa ii molipsesca si pe ceilalti cu stilul lor de viata.

De asemenea am aflat ca o noua serie a Programului de Slabire Accelerata incepe  chiar in aceasta saptamana. Intr-o lume in care obezitatea, sedentarismul si bolile cardiovasculare castiga tot mai mult teren, actiunile celor de la Aualeu Fitness sunt o mana intinsa celor care vor sa isi schimbe viata si sa devina mai sanatosi si fericiti!

Mai multe detalii si programari la numarul: 0788.734.191

Pagina de facebook Aualeu Fitness Arad:

https://www.facebook.com/aualeu.fitness/

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro