Local

Primaria anunta: Politia Locala pune ochii pe comercianti. Cine sunt cei vizati de controale

22.05.2019 ⋅ 0 comentarii

Agentii economici aradeni care nu si-au vizat autorizatiile de functionare si de desfasurare a activitatii de alimentatie publica, precum si avizele privind orarele de functionare si de terasa se pot astepta ca politistii locali din cadrul Biroului Activitate si Control Comercial sa le bata la usa in zilele care urmeaza.

„Controalele se vor desfasura in baza prevederilor HCLM 192/2017, privind Regulamentul de desfasurare a activitatilor economice si al pietelor in municipiul Arad. Avand in vedere ca termenul de vizare a documentelor a expirat la data de 30 aprilie 2019, politistii locali au demarat seria controalelor in acest sens”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei.

Reprezentantii municipalitatii sustin ca  177 de agenti economici din municipiu, care desfasoara activitati de alimentatie publica, nu si-au vizat documentele din categoriile sus-mentionate. „Celelalte domenii de activitate comerciala insumeaza 1.895 de agenti economici ce au intarziat aplicarea vizei pentru anul 2019 pe autorizatiile si/sau avizele pentru orarul de functionare. Si acestia, la randul lor, vor face obiectul verificarilor initiate de Biroul Activitate si Control Comercial. In total, datoria catre bugetul local acumulata de comerciantii vizati de controalele politistilor locali se ridica la 951.503 lei”, se mai precizeaza in comunicat.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro