Local

CNAIR anunta: a fost scos la licitatie contractul pentru reabilitarea DN 76, Varfurile-Stei

05.06.2019 ⋅ 0 comentarii

CNAIR SA a publicat in cadrul platformei SICAP anuntul de participare aferent procedurii de atribuire a contractului „5R12, Reabilitare DN 76, Varfurile – Stei, km 69+350 – km 102+660 - Rest de executie". Termenul limita de depunere al ofertelor a fost stabilit pentru data de 7 august 2019.

Conform reprezentantilor CNAIR, valoarea estimata a procedurii de atribuire este de 75.764.368,09 lei fara TVA, iar durata de realizare a  contractului este de 12 luni.

„Perioada minima de garantie a lucrarilor va fi de minim trei ani, dar poate fi majorata pana la cinci ani. Obiectul contractului il reprezinta finalizarea lucrarilor de reabilitare a tronsonului Varfurile-Stei aferent DN76. Sectorul de drum se afla pe teritoriul judetelor Arad si Bihor. Principalele lucrari ce vor fi realizate constau in finalizarea reabilitarii a 33,31 km de drum national, finalizarea reabilitarii unui numar de cinci poduri; amenajarea a cinci parcari; amenajarea a cinci statii de autobuz; lucrari de colectare si evacuare a apelor; lucrari de sustinere si consolidare a terasamentelor; lucrari de sprijinire; lucrari de sporire a capacitatii portante a terenului de fundare; lucrari hidrotehnice si lucrari de siguranta circulatiei”, se arata intr-un comunicat de presa al CNAIR.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro