Local

Descoperiti lumanarile Mueller Kerzen!

06.06.2019 ⋅ 0 comentarii

Bine ati venit in lumea lumanarilor Mueller-Kerzen! Distribuitor exclusiv in Romania, cu sediul in Arad.

Cu siguranta ai aprins cel putin o data o lumanare parfumata! Fie ca ai primit una cadou, fie ca ti-ai facut o intreaga colectie.
Lumanarile parfumate sunt cea mai buna modalitate de a-ti transforma casa intr-o oaza de relaxare. Lumanarile nu imprastie doar o aroma atragatoare, ci modifica aspectul locuintei conferindu-i un look sofisticat si elegant.

Cand ai aprins ultima oara o lumanare parfumata? Beneficiul lor e ca pot transforma intreaga atmosfera, in functie de aromele pe care le aprind – ne pot transporta intr-o gradina cu flori sau intr-o oaza tropicala.

Lumanarile sunt accesoriul perfect pentru o baie relaxanta cu spuma unde poti foarte usor sa-ti imaginezi ca te afli intr-un spa.
 
De ce ne dorim sa le avem mereu in casa?
Creeaza o atmosfera confortabila - pe langa parfumul lor, care reimprospateaza aerul din camera, ele emana o lumina calda, blanda, care te ajuta sa te relaxezi si te imbie la somn.

Contribuie la schimbarea decorului -  o lumanare parfumata iti ofera instant o schimbare de decor, atmosfera din incapere fiind extrem de importanta.

Reinvie amintiri frumoase -  anumite arome ne amintesc fie de persoane dragi, fie de casa, fie de vacanta. Amintirile devin mult mai puternice atunci cand simtim un parfum cunoscut.

Va invitam sa descoperiti lumanarile Mueller Kerzen, un cunoscut brand german, prezent acum cu sediul si depozitul in Arad. Va prezentam o gama larga de produse: lumanari parfumate, candele, lumanari de sezon dar si accesorii.
Va asteptam sa ne vizitati la adresa: Arad, Str. Poetului, nr.93 (showroom & depozit) dar si online pe www.mueller-kerzen.ro  de unde puteti comanda rapid. Lumanarile vor fi livrate in cel mai scurt timp direct de la Depozitul din Arad!
Oferte speciale pentru persoane juridice si revanzatori. Ne adresam si domeniului HoReCa cu oferte avantajoase dar si firmelor de organizari evenimente.
Orar de functionare showroom: Luni - Vineri: 08:30 - 17:00.

   

   

fashiondays.ro