Local

Ce expozitii pot fi vizitate, in aceasta perioada, la Consiliul Judetean Arad

12.06.2019 ⋅ 0 comentarii

Consiliul Judetean Arad gazduieste in aceasta perioada doua expozitii care reunesc posete handmade si picturi ale unor cunoscute si apreciate artiste aradence. „Venim in sprijinul creatorilor aradeni, de care suntem mandri si dorim sa ii sprijinim in promovarea produselor”, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Expozitia de posete handmade este realizata de creatoarea Alexandra Gidinceanu. Fiecare poseta este insotita de versuri ale unor scriitori celebri, care redau de fapt povestea din spatele creatiei. „Atat de mult o iubeam eu pe ea ca insusi cerul se curba albastru”, este doar unul dintre versurile scrise de Nichita Stanescu, versuri care insotesc creatiile artistei. „Fiecare poseta are propria ei personalitate. E unica si, imi place sa cred, spune ceva despre cea sau cel care o poarta. E mai mult decat un simplu accesoriu, e o mica bucatica din sufletul fiecaruia. Si cand ajungem la suflet, ajungem la poezie”, povesteste Alexandra.

Totodata, Consiliul Judetean Arad gazduieste si o inedita expozitie de tablouri ale artistei Corina Pecican (Brasovan). Membra a Asociatiei Artistilor Plastici „Ion Andreescu”, lucrarile in ulei si acril redau teme florale, peisaje si elemente simbolice. Tablourile sale transmit o adevarata fascinatie a culorilor pastelate si o senzatie placuta de caldura, oferind sentimentul de pace si liniste interioara.

Creatiile celor doua artiste asteapta sa fie vizitate, de luni pana vineri, intre orele 8.00- 16.00, la sediul Consiliului Judetean Arad.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro