Local

Experiente de neuitat, pentru toate varstele, la Arad Open Air Festival 2019

14.06.2019 ⋅ 0 comentarii

Mai sunt doar doua saptamani pana cand fanii muzicii electronice se vor imbarca in calatoria muzicala oferita de Arad Open Air Festival. Pentru a avea parte de o experienta cu adevarat unica, pe langa concerte si acte artistice, cei prezenti se vor putea bucura de o serie de activitati memorabile, pe timp de zi, care sa le ramana in minte si suflet tot anul, pana la urmatoarea editie.

Astfel, intre 28 si 30 iunie, cei aflati pe Aeroportul International Arad vor avea parte de Ranger Arena (paintball), Dinner in the sky (cu degustari de vin si cine romantice), dar si de activitati pentru copii, precum Bimbo Party si Dino Parc Rasnov, atat sambata, 29 iunie, cat si duminica, 30 iunie.

Una dintre activitatile principale este Ranger Arena, un concurs extraordinar de paintball desfasurat pe 29 - 30 iunie 2019, unde participantii au sansa de a-si demonstra maiestria si de a intra in cursa pentru premiile oferite de organizatori. Varsta minima de participare este de 14 ani, iar echipele trebuie sa fie formate din 5 persoane, una dintre acestea fiind necesar sa aiba minimum 18 ani.

Pentru ca ,,Dinner in the sky” este considerata una dintre cele mai spectaculoase experiente desfasurate la inaltime, AOA ofera participantilor la festival o calatorie completa si inedita pe toata perioada evenimentului. Astfel, participantii pot lua masa la 50 m inaltime, pe acordurile vioarei (Alexandra Violin), intr-un mediu fascinant, in concordanta cu intregul concept AOA: calatoria in spatiu. In cadrul ,,Dinner in the sky” exista si ,,Wine in the sky”, unde se pot savura 3 - 4 sortimente de vinuri si se pot degusta cateva preparate potrivite cu acestea. Fiecare urcare dureaza 20 de minute si costa 200 lei pentru cei care doresc sa achizitioneze si un abonament pentru 2 zile la AOA sau 100 lei pentru cei care au achizitionat deja biletele la festival.

Si cei mici vor avea parte de activitati in cadrul evenimentului, intr-o zona special creata pentru ei. Exista doua surprize pentru copii, Bimbo Party, un concept existent de 12 ani pe piata aradeana, care cuprinde: face painting, ateliere de creatie atat pentru copii, cat si pentru parinti, baloane modelabile - heliu, jocuri si alte surprize. De asemenea, echipa Dino Parc Rasnov va fi prezenta la AOA festival pentru a le prezenta copiilor universul dinozaurilor.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, daca sunt insotiti de un tutore adult, care a achizitionat bilet. Biletele se achizitioneaza atat online, de pe site-ul evenimentului (https://bit.ly/2QIPOvD), cat si in locatiile din Arad si judetul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais - Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literara Joys.

Arad Open Air este un festival dedicat tuturor iubitorilor de muzica. O aventura de neuitat care imbina zone muzicale diferite precum muzica electronica si hip-hop cu arta si cultura expansiva a comunitatilor. Editia din 2019 are in prin plan explorarea spatiului, dar si activitati variate precum ,,Dinner in the sky”, ,,Ranger Arena” si cele dedicate copiilor, respectiv ,,Bimbo Party” si ,,Dino Parc Rasnov”. In cele 72 de ore de muzica pe scena de la Arad Open Air Festival vor urca nume importante de artisti si formatii precum Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC cu invitati: Deliric, Vlad Dobrescu, Exile si DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac, Tulbure si multi altii.

 Evenimentul este organizat de Primaria Arad, Centrul Municipal de Cultura Arad si Centrul Judetean de Voluntariat Arad, cu sustinerea Heineken Romania si Coca Cola. Partenerii media ai evenimentului sunt: Virgin Radio, Digi24, TV Arad, Aradon.ro, Tion.ro, Special Arad, Bihon.ro, Caon.ro, Express de Banat.

Mai multe informatii sunt disponibile pe site: https://www.openairfestival.ro/,  pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/aradopenair/, pe evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/1143683645806100/, dar si pe contul de Instagram al Arad Open Air Festival: https://www.instagram.com/aradopenair/.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro