Local

Zile de foc pe strand: peste 20.000 de aradeni au ales sa-si petreaca acolo sfarsitul de saptamana

18.06.2019 ⋅ 0 comentarii

Dupa o perioada nefasta, cauzata de vremea ploiasa, Strandul Neptun a fost luat cu asalt de aradeni si nu numai, la sfarsitul saptamanii trecute. Potrivit reprezentantilor Primariei, oamenii  au profitat, in numar impresionant, de vremea ideala pentru strand, dar si de facilitatile bazei de agrement de pe malul Muresului.

„Implicarea municipalitatii si investitiile realizate au dat roade, atragand, in zilele de sambata si duminica, peste 20.000 de persoane, atat pentru plaja, bazine, toboganele noi si locurile de distractie, cat si pentru petreceri nocturne, cresterea calitatii serviciilor oferite constituind o prioritate a factorilor decizionali, cu privire la  strandul Neptun”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei.

In ceea ce-l priveste, viceprimarul Calin Bibart vorbeste de continuarea investitiilor. „Prezenta aradenilor intr-un numar record pe strand ne bucura si ne obliga sa continuam investitiile de aici, dovedind inca o data faptul ca noi toti ne iubim orasul!”, sustine acesta.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro