Local

Zilele trecute la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad a avut loc examenul de absolvire a cursului de calificare BUCATAR

24.06.2019 ⋅ 0 comentarii

"Programul iti dezvolta abilitati fundamentale pentru meseria de Bucatar, iti stimuleaza imaginatia si creativitatea si iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a fi un bun Bucatar" , declara domnul Gheorghe Seculici -presedintele CCIA Arad.

Cursul s-a adresat tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atat celor care doresc sa profeseze ca bucatari calificati, cat si celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile in bucatarie.

Tematica cursului:

    pregatirea si depozitarea diverselor feluri de mancare (antreuri calde si reci,fripturi, gustari calde si reci, mancaruri din carne,mancaruri din legume ,orez , paste fainoase, dulciuri , fonduri glace, mancaruri din peste si fructe de mare, salate si sosuri)
    manipulare cutit profesional
    pregatirea stocurilor
    sosuri
    forcemeats si aluaturi
    instructiuni privind siguranta, igiena, organizarea

"Partea practica a cursului, s-a derulat cu materia prima pe masa, avand deosebita placere sa avem ca lector invitat pe CHEF Marcela .

Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale", declara Prof. Carmen Crisan - managerul Centrului de Formare Profesionala al CCIA Arad.

Informatii si inscrieri pentru urmatorul curs - telefon 0730188299.

Sursa: ARQ

Autor: Vasile Zărăndan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro