Local

Managementul JYSK Romania preia un magazin, in timp ce echipa primeste o zi libera!

24.06.2019 ⋅ 0 comentarii

Echipa JYSK Arad 1 a fost desemnata cea mai buna echipa din Romania si a fost premiata cu o zi libera, pe care a petrecut-o in natura. Locul lor a fost luat in magazin de managementul JYSK Romania.

ECHIPA MAGAZINULUI S-A DISTRAT IN NATURA

Pentru ca au avut cele mai bune rezultate la KPI care tin de staff turnover, stocuri si vanzari, echipa magazinului JYSK Arad 1 a primit premiul Best Store Team. Pe langa diploma si trofeu, colegii de la Arad 1 au primit si o zi libera pe care sa o petreaca impreuna. Au ales o iesire la padure, in afara orasului, unde au facut gratar, s-au plimbat, au jucat fotbal, badminton si sah si s-au distrat.

Anda Sopron, Director de magazin, s-a bucurat ca aceasta iesire in natura le-a dat ocazia colegilor sa se cunoasca mai bine: „Am aflat cu aceasta ocazie ca avem printre noi bucatari priceputi, sportivi de elita, pasionati de fotografie si colegi mai plini de viata decat ne imaginam. Cel mai mult am apreciat ca atmosfera generala a fost una de voie buna, plina de jocuri, de la sah, pana la volei si fotbal. Cel mai important este ca toate aceste lucruri au fost facute in echipa”.

Raluca Dodan, Sef Serviciu Administrativ, spune ca aceasta iesire le-a depasit asteptarile: “Pana in momentul de fata nu am mai avut sansa sa interactionam in afara locului de munca in felul acesta. M-a incantat mai ales faptul ca toata lumea a venit cu voie buna de acasa si am pastrat intreaga zi atmosfera relaxata si distractiva”.

PREGATITI PENTRU ANUL VIITOR

Locul in care au ales sa isi petreaca ziua libera a contribuit la atmosfera relaxata. O poienita cu iarba verde, marginita de brazi mari si cabanute de lemn, unde nu au avut nici semnal la telefon, i-a ajutat sa se deconecteze de la ce fac de obicei zi de zi.

Sebastian Iva, Responsabil logistica, este bucuros ca echipa din care face parte a castigat acest premiu si spera ca isi vor apara titlul si anul urmator: “La o echipa de fotbal conteaza  ca jucatorii sa se inteleaga in teren, fiind condusi si motivati de un antrenor bun. Asa se intampla si la locul de munca. Jucatorii  trebuie sa formeze o echipa omogena, sa stie fiecare ce are de facut, sa se respecte, sa analizeze ce s-a intamplat atunci cand au pierdut un meci, sa asculte sfaturile antrenorului, iar astfel echipa va castiga trofeele pentru care lupta. Dorim sa ne aparam acest trofeu si sa il castigam si urmatorul sezon”.

ZI DE MAGAZIN PENTRU ECHIPA DE MANAGEMENT  

Ziua de lucru in la JYSK Arad 1 a inceput cu sedinta de dimineata, in care cei 10 colegi care urmau sa preia magazinul au aflat de la Andreea Zahanagiu, Retail Manager Trainee, ce task-uri are fiecare.

Raul Ardelean, Retail Manager, si Vlad Bordeanu, Store Concept Manager, au primit ca task sortarea mobilierului si asezarea la raft.

Raul, care este din Arad, s-a simtit ca acasa. “Am receptionat marfa, am sortat articolele conform procedurilor, am aprovizionat cu articolele venite. Mi-a placut ca am muncit in echipa si ne-am ajutat”.

Alex Bratu, Country Manager, a avut ca task pliat cartoanele si golirea presei de cartoane. Cristi Cuzmin, Director Financiar, si Hristu George, Develompent Manager, au avut ca sarcina sortarea marfii si pregatirea troley-ului. Au facut insa si alte task-uri care le-au placut.

“Cred ca sa lucrezi in magazin nu este un job pentru oricine. Este solicitant atat fizic, cat si psihic. Jos palaria pentru toti colegii din magazine. Mi-a placut cand ultimul palet a intrat in depozit”, a spus Hristu.

Dana Cujba, Customer Service Manager, e obisnuita sa vorbeasca zi de zi cu clientii, iar acum a avut ocazia sa faca asta si direct, nu doar prin telefon sau mail. Ba chiar a inceput ziua propunandu-si sa vanda cat mai mult si sa aiba cel mai mare bon. Si a reusit.  “A fost o singura zi si, sincer, m-am resimtit. Nu stiu daca a doua zi as fi fost la fel de fresh. Cea mai mare satisfactie am avut-o cand o discutie cu un client se concretiza cu o vanzare, iar unul dintre clienti mi-a spus ca niciodata nu a fost servit asa de frumos intr-un magazin”.

PE LOCUL 1

Iraidei Paiuc, Sales and Marketing Manager, ii place lucrul in magazin, ii place sa vorbeasca cu clientii si nu e speriata de munca fizica. “Magazinul arata impecabil, nu e de mirare ca JYSK Arad a fost cea mai buna echipa in 2018, asa ca m-am concentrat pe vanzare. Imi place sa interactionez cu clientii si sa aflu care sunt motivele pentru care aleg sa ne viziteze si care sunt criteriile dupa care isi aleg produsele”.

Simonei Carp, HR Manager, i-a placut cel mai mult sa fie la casa. De aici putea verifica si pe ce loc e magazinul JYSK Arad in topul vanzarilor. „Sunt impresionata de fiecare data de multitudinea de task-uri pe care colegii nostri le fac in magazin si de cunostintele acestora. Nu ai timp sa te plictisesti niciodata. Desi am stat la casa si in zona acestora, este intotdeauna munca in echipa si imi place tare mult. Imi plac competitiile, prin urmare din 2 in 2 minute verificam vanzarile sa vad pe ce loc eram printre magazinele din tara. Cand am plecat eram locul 1 pe tara!”, povesteste Simona.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro