Local

Ridica-te si umbla: taxi gratis pentru persoanele cu dizabilitati

28.06.2019 ⋅ 0 comentarii

In parcul central de langa Podgoria, va avea loc duminica, de la ora 17, intalnirea filialei Arad a asociatiei „Ridica-te si umbla” pentru persoane cu dizabilitati, pentru a promova prin pliante proiectul „Taxi gratis” a „Centrului de mobilitate pentru persoane cu dizabilitati”.

Imbracati in vestele asociatiei, alaturi de insotitori si voluntari, beneficiarii filialei vor imparti in parc si pe centrul orasului Arad pliante cu proiectul „taxi gratis” cu scopul ca informatia despre aceasta oportunitate sa ajunga la persoanele cu dizabilitati din proximitatea celor care primesc pliantele.

Proiectul a fost lansat pe 19 mai, in prezenta reprezentantilor Consiliului Judetean, ai D.G.A S.P.C. si ai Primariei, fiind apreciat ca o initiative unica pe partea de vest a tarii.

Coordonatorul proiectului, Cristian Bugariu, primeste comenzi la telefonul 0770.624162, preia beneficiarul de acasa si il duce la destinatia dorita, reprezentandu-l acolo unde persoana cu dizabilitati solicita ajutor.

Filiala Arad a  asociatiei „Ridica-te si umbla”, avand ca presedinte pe George Uba, fondatorul asociatiei nationale, ce are 27 de filiale, are trei ani de activitate si se adreseaza persoanelor cu dizabilitati locomotorii, de vedere si persoanelor hipoacuzice. Scopul filialei este de a forma o familie de oameni cu multe abilitati, care se exprima prin proiecte culturale, de dezvoltare personala, activitati sportive, activitati sociale de impact si prin activitati de influentare a societatii in vederea unei perceptii corecte a persoanei cu dizabilitati.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro