Local

Vezi cand si unde se vor face sterilizari gratuite pentru caini si pisici

24.07.2019 ⋅ 0 comentarii

Asociatia de Intrajutorare Tierschutz Verein Rosi si Primaria Livada organizeaza o comapanie de sterilizare gratuita a cainilor si pisicilor, indiferent daca animalele au sau nu stapan.

Actiunea se va desfasura pe 31 august si 1 septembrie, de catre medicii de la Tierhilfe Hoffnung la Livada, la numarul 215 A.

Potrivit initiatorilor campaniei, programarile se fac de luni pana vineri, intre orele 9-16, la numarul de telefon 0727/885.208.

De mentionat ca animalele nu trebuie hranite in ziua operatiei, medicii recomandand ca ultima masa inainte de sterilizare sa le fie data in dupa-amiaza zilei dinainte. De altfel, reprezentantii asociatiei sustin ca prin sterilizare se previne aparitia puilor nedoriti, se previne aparitia unor tumori si a diferitelor infectii, iar operatia nu modifica comportamentul animalelor. „Pentru a putea continua campaniile de sterilizare, orice donatie este binevenita”, sustin acestia.

In incheiere mai trebuie spus ca proprietarii cainilor de rasa comuna sau metisi sunt obligati sa-si sterilizeze animalele, in caz contrar risca amenzi cuprinse intre 5.000 si 10.000 de lei.

Sursa: ARQ

Autor: Lucian Șerban ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro