Local

Strada 1 Decembrie va avea o bolta luminoasa, iar accesul masinilor va fi interzis de vineri seara pana duminica seara

24.07.2019 ⋅ 0 comentarii

Potrivit reprezentantilor Primariei, 1500 de becuri vor crea o spectaculoasa bolta luminoasa pe strada 1 Decembrie. Iluminatul ornamental va fi functional de vineri seara pana duminica seara, fiind o alternativa la iluminatul rutier ce urmeaza sa fie intrerupt. Se va crea astfel un aspect deosebit in zona unde accesul stradal in intervalul mentionat va fi doar pietonal.

„Pe strada 1 Decembrie 1918 incercam un iluminat stradal arhitectural deosebit. Promisiunea este ca va fi ceva mai deosebit, mai ales ca este o straduta centrala. Daca proiectul va reusi, urmatoarea tinta din acest punct de vedere va fi straduta care inconjoara Biserica Rosie care, la fel, s-ar preta la strada pietonala si iluminata frumos” – a declarat primarul Calin Bibart.

Angajatii Primariei sustin ca echipele de muncitori ale operatorului care asigura iluminatul public in municipiu estimeaza ca lucrarile se vor incheia in scurta vreme, astfel incat vineri sa poata fi inaugurat noul iluminat arhitectural de pe strada 1 Decembrie.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro