Local

Parcul Chinologic din Subcetate va gazdui, maine, o noua editie a Targului de Adoptie Canina

26.07.2019 ⋅ 0 comentarii

Primaria Municipiului Arad si SC Gospodarirea Comunala Arad invita iubitorii de animale la o noua editie a Targului de Adoptie Canina. Cea de a VIII-a editie a evenimentului va avea loc maine, intre orele 10-13, in Parcul Parcul Chinologic din Subcetate langa Activ Club, pe strada Infanteriei nr. 4.

Organizatorii anunta ca persoanele interesate sa adopte un catel trebuie sa aibe asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor de adoptie. „Acest eveniment este organizat pe plan local impreuna cu partenerii nostri «Scoala de dresaj canin NIKARAD», BIOMILL, ANIMAX, Asociatia Chinologica Romana Arad si Denceff Costel si are ca scop informarea si constientizarea populatiei cu privire la  importanta vaccinarii,  sterilizarii si adoptia cainilor, cat si a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate si necesitatea actiunii in unitate”, sustine Tiberiu Nicolae Ciul, directorul general al SC Gospodarirea Comunala Arad.

Mai trebuie spus ca iubitorii de animale interesati sa adopte un caine sunt invitati de luni pana vineri intre orele 9 – 15 la Adapostul de Caini fara stapan situat pe calea Bodrogului FN Arad, langa aeroport.

Informatii suplimentare se pot obtine de la S.C. GOSPODARIREA COMUNALA ARAD S.A, cu sediul pe Bulevardul Iuliu Maniu F.N, apeland numarul de telefon 0752 022 226 sau via e-mail: office@gcarad.ro.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro