Local

Politistii au dat iama la Sebis; vezi care a fost rezultatul raziei

26.07.2019 ⋅ 0 comentarii

Politistii orasului Sebis, impreuna cu cei ai Sectiei 9 Politie Rurala Sebis, Sectiei 10 Politie Rurala Gurahont, Serviciul Rutier, Serviciul Economic, Politia orasului Ineu, Sectiile 5 Ineu si 6 Beliu si T.F. Gurahont, au desfasurat, ieri, o actiune pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale in domeniul comertului stradal cu produse accizabile,verificari in balastiere si filtre pe linie de circulatie rutiera.

In urma activitatilor desfasurate, pe raza orasului Sebis si a comunelor arondate, ocazie cu care au fost legitimate 134 de persoane si controlate 145 de autovehicule, au fost retinute opt permise de conducere (dintre care doua pentru depasire neregulamentara si unul pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare), cinci certificate de inmatriculare (dintre care trei pentru lipsa inspectiei tehnice periodice) si o placuta de inmatriculare.

De asemenea, a fost constatata o infractiune pe linie economica la Legea Minelor 85 din 2003, art. 57, alin.2 si au fost aplicate 91 de sanctiuni contraventionale in valoare de 43.555 de lei, astfel: sase sanctiuni contraventionale in valoare de 5.000 de lei la Legea 12 din 1990; o sanctiune contraventionala in valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 61 din 1991; 84 de sanctiuni contraventionale in valoare de 37.555 de lei pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195 din 2002.

Mai mult, 12 persoane au fost conduse la sediul politiei, pentru verificari.

In incheiere mai trebuie spus ca l actiune au participat, pe langa politisti si jandarmi din cadrul Sectiei Sebis, reprezentanti ai R.A.R., reprezentanti ai Ocolului Silvic Sebis - Moneasa si comisari ai Garzii de Mediu.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro