Local

La ce ora va fi inaugurata in aceasta seara bolta luminoasa de pe strada 1 Decembrie

26.07.2019 ⋅ 0 comentarii

Aradenii sunt invitati de Primarie sa ia parte la inaugurarea iluminatului arhitectural de pe strada 1 Decembrie. Bolta luminoasa va fi inaugurata in aceasta seara, la ora 21.

„Echipele de muncitori a operatorului care asigura iluminatul public in municipiu au finalizat spectaculoasa bolta luminoasa creata din nu mai putin de 1.500 de becuri. Incepand din aceasta seara, iluminatul ornamental va fi functional in fiecare weekend, de vineri seara – pana duminica seara, fiind o alternativa la iluminatul rutier ce urmeaza sa fie intrerupt. Se va crea astfel un aspect deosebit in zona unde accesul stradal in intervalul mentionat va fi doar pietonal”, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei.

Autoritatile locale promit ca bolta luminoasa de pe strada 1 Decembrie 1918 este doar inceputul. Municipalitatea ia in calcul posibilitatea de a oferi un aspect deosebit si altor strazi din municipiu, cu ajutorul iluminatului arhitectural. Urmatoarea investitie de acest gen s-ar putea realiza pe straduta ce inconjoara Biserica Rosie.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro