Local

Oare numai POLITIEI ROMANE trebuie sa-i fie rusine, sau noua, tuturor ROMANILOR ?

29.07.2019 ⋅ 0 comentarii

In seara de sambata, 27 iulie, in jur de 50 de aradeni s-au adunat pe esplanada din fata Primariei aradene, pentru a pastra un moment de reculegere si a pune o lumanare aprinsa la baza suportului publicitar pe care scria ”Rusine Politiei Romane; Coruptia ucide”.

Dar oare pentru uciderea celor doua fete de catre dementul din Caracal numai Politiei Romane trebuie sa-i fie rusine, sau, noua, tuturor?

Reflectati, va rog, la faptul ca orice om de pe Pamant, de la presedintele SUA (care are la dispozitie butonul nuclear, ce poate arunca planeta in aer!) pana la mine si de la dvs. pana la Patriarhul Romaniei, oricine poate la un moment dat sa-si piarda mintile, datorita unor traume exteriare sau, pur si simplu, deoarece creierul nu-i mai produce o anumita substanta!

Ei bine, tocmai de aceea e necesar ca societatea sa se protejeze (atat cat este omeneste posibil) de asemenea eventualitati iar psihopatii (nebunii) trebuie izolati urgent de ceilalti. Numai ca toate acestea trebuiesc executate prin legi, institutii si proceduri precise.

Or, cand noi, intreaga societate romaneasca, am permis ca niste neispraviti precum Iordache, Nicolicea sau Serban Nicolae sa modifice legile Romaniei de azi pe maine, dupa bunul lor plac (placul infractorilor, si aici ”placul” infractorului politic  s-a suprapus perfect peste cel de drept comun), noi am legat, psihic si fizic,  Politia de maini si de picioare!

Si, dupa obiceiul locului, tot noi gasim acum tapi ispasitori!

Vasile de Zarand

Sursa: ARQ

Autor: Vasile Zărăndan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro