Local

TNL lanseaza proiectul "Fantasticii"; tinerii liberali vor sa fie mai aproape de aradeni

02.08.2019 ⋅ 0 comentarii

Membrii TNL Arad lanseaza proiectul „Fantasticii”, pentru a fi cat mai aproape de aradeni. Acestia promit ca „Echipa fantasticilor” va actiona pe trei axe, sportiv, administrativ si social.

Proiectul a fost lansat astazi pe strand, in prezenta lui Sergiu Bilcea, vicepresedinte al Consiliului Judetean Arad, presedinte al Organizatiei Municipale PNL Arad si candidatul PNL pentru functia de primar al municipiului, viceprimarului Ionel Bulbuc, vicepresedinte al Organizatiei municipale PNL Arad si prim-vicepresedintei OFL Romania, Geanina Pistru. „Lansam astazi un proiect fantastic. Este un proiect care are doua coordonate, energie si incredere, pentru ca este important sa castigam incredere. Astazi, proiectul nostru demareaza cu echipa din municipiu si echipa din judet. Ideea colegilor de la tineret a fost sa dea o utilitate tinerilor, un motiv de a fi impreuna, pe langa latura politica. Suntem alaturi de ei si credem ca numarul tinerilor care vor participa la astfel de actiuni si vor intra in contact cu politica va fi mare”, a declarat Sergiu Bilcea.

Consilierul municipal Patricia Dinga, presedintele Organizatiei Judetene TNL Arad, a spus apoi cateva cuvinte despre proiect. „Prin campania pe care o lansam astazi vrem sa aducem plus valoarea si sa infrumusetam Aradul. Decebal Fordon, presedintele TNL Municipiul Arad se va ocupa de axa sociala, Bogdan Faur, prim-vicepresedintele TNL Arad se va ocupa de axa administrativa, iar presedintele executiv al TNL Arad, Denis Bot, de axa sportiva. Vom avea si un microbuz cu care ne vom deplasa. Suntem o echipa de interventie. Daca aveti nevoie de noi, venim sa va ajutam”, a spus Patricia Dinga.

Decebal Fordon a tinut sa mentioneze ca tinerii liberali isi doresc sa vina in sprijinul persoanelor defavorizate, a persoanelor de varsta a treia, dar si a copiilor institutionalizati. „Vom pune accent mai mult pe partea personala, aceea de a fi impreuna cu cei care au nevoie de noi, de a petrece timp impreuna cu ei”, a spus Fordon.

Bogdan Faur a promis ca membrii TNL se vor implica si in actiuni de infrumusetare a spatiilor din fata blocurilor, dar numai impreuna cu aradenii. „Ne vom lua uneltele si vom actiona impreuna cu aradenii”, a tinut sa mentioneze Faur.

La randul sau, Denis Bot a vorbit despre partea sportiva a proiectului. „Pentru noi, tinerii, sportul este foarte important. Avem energie si trebuie consumata. Ii invitam pe aradeni in cartierele municipiului, sa jucam impreuna fotbal si volei.  Vom avea si cursuri de dans”, a spus Bot.

In incheiere, Geanina Pistru a tinut sa spuna ca organizatia de seniori a fost si este alaturi de TNL in aceasta actiune. „Este un proiect minunat. Am fost si suntem alaturi de ei, ii sustinem in tot ceea ce vor sa faca. Vrem sa dovedim ca se poate si toti trebuie sa constientizam ca putem face ceva pentru acest oras pe care il iubim”, a afirmat Geanina Pistru.

Sursa: ARQ

Autor: Lucian Șerban ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro