Local

Taxele raman pe loc, bonificatia pentru buni platnici creste!

02.08.2019 ⋅ 0 comentarii

„Nu avem in plan sa majoram taxele si impozitele locale”.  Da asigurari in acest sens primarul municipiului Arad, Calin Bibart  care de mai bine de o luna de zile a dispus directiei de specialitate pregatirea documentatiei necesare pentru proiectul de hotarare referitor la taxele si impozitele locale aferente anului 2020. Vestile bune nu se opresc aici! Tot edilul Calin Bibart a venit si cu propunerea de majorare a bonificatiei acordate aradenilor care platesc integral darile locale pana in data de 31 martie a fiecarui an.

„Referitor la taxele si impozitele pe anul 2020, vreau sa precizez ca nu avem in plan sa le crestem. Totodata am constatat ca un partid politic, USR-ul a venit cu o actiune publica de strangere de semnaturi pentru majorarea la 10% a bonificatiei acordate contribuabililor care isi platesc integral taxele si impozitele locale pana la data de 31 martie 2020. Eu nu pot decat sa le multumesc pentru faptul ca promoveaza un proiect pe care eu l-am dispus in urma cu mai bine de o luna de zile celor de la Directia Venituri, in vederea pregatirii documentelor pentru anul viitor. In concluzie: nu crestem impozitele, dar majoram bonificatia pentru plata integrala a taxelor  de la 5 la 10%. ”, a detaliat primarul Calin Bibart.„Nu avem in plan sa majoram taxele si impozitele locale”.  Da asigurari in acest sens primarul municipiului Arad, Calin Bibart  care de mai bine de o luna de zile a dispus directiei de specialitate pregatirea documentatiei necesare pentru proiectul de hotarare referitor la taxele si impozitele locale aferente anului 2020. Vestile bune nu se opresc aici! Tot edilul Calin Bibart a venit si cu propunerea de majorare a bonificatiei acordate aradenilor care platesc integral darile locale pana in data de 31 martie a fiecarui an.

„Referitor la taxele si impozitele pe anul 2020, vreau sa precizez ca nu avem in plan sa le crestem. Totodata am constatat ca un partid politic, USR-ul a venit cu o actiune publica de strangere de semnaturi pentru majorarea la 10% a bonificatiei acordate contribuabililor care isi platesc integral taxele si impozitele locale pana la data de 31 martie 2020. Eu nu pot decat sa le multumesc pentru faptul ca promoveaza un proiect pe care eu l-am dispus in urma cu mai bine de o luna de zile celor de la Directia Venituri, in vederea pregatirii documentelor pentru anul viitor. In concluzie: nu crestem impozitele, dar majoram bonificatia pentru plata integrala a taxelor  de la 5 la 10%. ”, a detaliat primarul Calin Bibart.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro