Local

Actiune cultural-caritabila Miss Arad

02.08.2019 ⋅ 0 comentarii

In aceasta perioada finalistele concursului Miss Arad au fost implicate in activitati cultural-caritabile, impreuna cu voluntarii Bibliotecii Estivale si cu tinerii Asociatiei Integra. Intr-un cadru natural,in Parcul Europa,  tinerii si tinerele si-au imparasit pasaje preferate din cartile preferate, citind pe rand, fiecare si impartasind un gand personal despre dezvoltare personala, dragoste, frumusete si valorile lor. Actiunea a fost coordonata de Mihaela Blaga, Camelia Oprea si Adela Czebely.

Finala Concursului Judetean de frumusete Miss Arad 2019 va avea loc vineri, 9 august 2019 la Teatrul Clasic Ioan Slavici, receptia de primire a invitatilor avand loc de la ora 19:00, iar startul evenimentului fiind de la ora 20:00. Biletele pot fi achizitionate incepand cu data de 1 august de la Atrium Mal- Infodesk sau la intrarea la eveniment. Pretul unui bilet este de 35 de lei. Miss Arad 2019 este un eveniment cu scop caritabil. cea mai mare parte a fodurilor obtinute din vanzarea biletelor fiind directionata catre cazul Elena Gaica, cu diagnosticul paralizie cerebrala tetrapareza spastica si retard psiho-motor.

In cadrul finalei concursului, spectatorii vor asista la momente artistice, muzicale, de dans si moda, realizate de copii si adolescenti din judetul Arad. Concurentele care s-au calificat in finala, vor sustine in fata publicului virtual, a celui aflat in sala de spectacol si a juriului compus din personalitatile judetului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganta si a intrebarilor de perspicacitate. 

Concursul judetean de frumusete Miss Arad 2019 este organizat de Asociatia Angels Organization si Agentia Angels Events, fiind sustinut de Consiliul Judetean Arad si Centrul Cultural Judetean Arad.

   

   

   

   

 

fashiondays.ro