Local

Finala Miss Arad

08.08.2019 ⋅ 0 comentarii

Calatoria celor 15 finaliste ale concursului judetean de frumusete Miss Arad 2019, inceputa in luna martie, va culmina , vineri, 9 august, cand va avea loc finala proiectului, la Teatrul Clasic Ioan Slavici.

Cantonamentul de pregatire in care au fost implicate concurentele a avut loc intr-un cadru natural, la Casoaia, unde fetele au avut parte pe langa programul intensiv de antrenamente si coregrafii, si de activitati ecologice, coordonate de organizatorii evenimentului.

Vineri, receptia de primire a invitatilor va incepe ora 19:00, urmand ca la ora 20:00 sa aiba loc finala propriu-zisa Miss Arad. Dupa terminarea evenimentului, la ora 22:00 seara va continua cu activitatea de socializare si networking, care va avea loc la iesirea principala a Teatrului.

Biletele sunt disponibile spre cumparare la Atrium Mall Arad, pana vineri, 9 august, ora 14:00, sau la intrarea la eveniment la Teatrul Clasic Ioan Slavici. Costul unui bilet este de 35 de lei. Cea mai mare parte din incasarile evenimentului vor lua drumul unui caz caritabil: Elena Gaica, este o fetita de 8 ani care are diagnosticul de paralizie cerebrala tetrapareza spastica si retard psiho-motor.

In cadrul finalei concursului, spectatorii vor asista la momente artistice, muzicale, de dans si moda, realizate de copii si adolescenti din judetul Arad. Concurentele care s-au calificat in finala, vor sustine in fata publicului virtual, a celui aflat in sala de spectacol si a juriului compus din personalitatile judetului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganta si a intrebarilor de perspicacitate.

Concursul judetean de frumusete Miss Arad 2019 este organizat de Asociatia Angels Organization si Agentia Angels Events, fiind sustinut de Consiliul Judetean Arad si Centrul Cultural Judetean Arad.

   

   

fashiondays.ro