Local

Intalniri de afaceri la Agromalim 2019

12.08.2019 ⋅ 0 comentarii

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza in data de 12 septembrie 2019, la Expo Arad, intalniri de afaceri intre firme locale si straine, active in domeniile agricultura si industrie alimentara, sub genericul “International Business Matchmaking@AGROMALIM 2019”.

Scopul evenimentului este de a dezvolta relatii comerciale bilaterale si de a stabili noi oportunitati de afaceri intre firme ce activeaza in sectoarele agricol si agroalimentar.

Participarea la eveniment este gratuita, dar este obligatorie inscierea pe platforma https://agromalim2019.b2match.io/, pana cel tarziu in data de 11 septembrie 2019.

 „Evenimentul este un bun prilej pentru firmele din aceste sectoare, de a se cunoaste mai bine, de a gasi solutii si de a intra in dialog cu potentiali parteneri de afaceri. Intalnirile bilaterale se programeaza printr-o platforma online prin intermediul careia cei care se inregistreaza au ocazia sa isi prezinte oferta si/sau nevoile; platforma faciliteaza incheierea de parteneriate intre entitati din Uniunea Europeana, dar si din alte continente si reprezinta poarta de acces pentru internationalizarea unei afaceri”, informeaza responsabilul de eveniment, Radu Matiut.

Informatii suplimentare pot fi obtinute la telefon +40.743.171.518 sau email: radu.matiut@ccia-arad.ro.

Sursa: ARQ

Autor: Arq.ro ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro