Local

Miss Arad 2019 este Ioana Hotaran !

12.08.2019 ⋅ 0 comentarii

Vineri, 9 august, receptia de primire a invitatilor a inceput la ora 19:00, urmand ca la ora 20:00 sa aiba loc finala propriu-zisa - Miss Arad. Dupa terminarea evenimentului, la ora 22:00 seara a continuat cu activitatea de socializare si networking, care a avut loc la iesirea principala a Teatrului.

In cadrul finalei concursului, spectatorii au asistat la momente artistice, muzicale, de dans si moda, realizate de copii si adolescenti din judetul Arad. Concurentele au sustinut in fata publicului virtual, a celui aflat in sala de spectacol si a juriului compus din personalitatile judetului Arad, proba costumelor de baie, proba de eleganta si a intrebarilor de perspicacitate.  

In urma unor dezbateri furtunoase pana la urma juriul a decis: Miss Arad 2019 este Ioana Hotaran !

Cea mai mare parte din incasarile evenimentului vor lua drumul unui caz caritabil: Elena Gaica, este o fetita de 8 ani care are diagnosticul de paralizie cerebrala tetrapareza spastica si retard psiho-motor.

Concursul judetean de frumusete Miss Arad 2019 este organizat de Asociatia Angels Organization si Agentia Angels Events, fiind sustinut de Consiliul Judetean Arad si Centrul Cultural Judetean Arad.

Sursa: ARQ

Autor: Vasile Zărăndan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro