Local

Bărbat din Secusigiu desfigurat în bătăie; suspectul este acuzat de tentativă de omor

09.10.2019 ⋅ 0 comentarii

V.S., un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea Secusigiu, a fost desfigurat în bătaie după ce acesta a avut un conflict verbal cu un alt bărbat în vârstă de 29 de ani.

Totul s-a petrecut la barul din centrul localităţii Secusigiu unde victima a avut parte de un conflict verbal cu agresorul, cel din urmă părăsind localul. În jurul orei 3:30, V.S. a părăsit și el barul, moment în care a fost atacat pe la spate de agresor care l-a lovit de mai multe ori cu un corp metalic în zona capului, după ce a fost urmărit cu maşina pe drumul spre casă.

V.S. a fost lăsat inconştient într-o baltă de sânge în care a stat mai bine de patru ore, acesta fiind găsit în jurul orei 7:30 de către un trecător care a anunţat autorităţile.

A încercat să fugă din ţară

Suspectul, fiind conştient de gravitatea situaţiei, a încercat să fugă din ţară, cu speranţa de a scăpa de pedeapsa care îl aşteaptă. Din sursele noastre, acesta ar fi ajuns în Germania unde a fost contactat şi i s-a transmis că dacă nu se întoarce, va fi adus în ţară cu Interpolul. Agresorul s-a întors de bună-voie în ţară, în condițiile în care dacă ar fi continuat să fugă ar fi riscat să primească o pedeapsă mult mai drastică decât cea pe care o riscă în prezent. 

Reţinut 24 de ore cu propunere de arestare preventivă

„La data de 7 octombrie anul curent, suspectul un bărbat de 29 de ani din Secusigiu a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în baza ordonanţei de reţinere emisă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraţilor Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor”, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Arad, Adina Aconstantinesei.

Starea victimei

În momentul de faţă, victima se află în afara oricărui pericol. Apropiaţii lui V.S. ne-au transmis că urmează să fie transferat cât de curând la alt spital. Acum se află la Spitalul Judeţean din Timişoara la secţia de Terapie Intensivă.

Acesta a ajuns la spital în stare gravă. Inconștient fiind, a fost pus direct pe masa de operaţie. A suferit o intervenţie chirurgicală pe creier, medicii gasindu-i un hematom. Acum va trebuie să urmeze o lungă perioadă de recuperare. 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro