Local Sport

New look! FCC Baschet Arad trece la nivelul următor

09.10.2019 ⋅ 0 comentarii

www.baschetarad.ro

9 titluri de Campioană a României, 2 Cupe ale României şi învingătoare de 3 ori în Liga Europei Centrale - sunt performanţele strânse de cel mai titrat club sportiv arădean. Atașamentul suporterilor față de această echipă a fost mereu prezent, iar FCC Baschet Arad a pus accentul pe imaginea din mediul online.

O interfaţă nouă!

Astăzi, site-ul oficial al grupării “galben-albastre” a primit o faţă nouă. În colaborare cu compania Icetech, ce are o vastă experiență în domeniul publicității și un portofoliu pe măsură, FCC Baschet Arad şi-a propus să îmbunătăţească experienţa utilizatorului online oferind o interfaţă nouă, cu un design atractiv, intuitiv, şi totodată un acces facil la informaţiile de interes.

Vă invităm să lecturați noul www.baschetarad.ro pentru a descoperii detalii interesante, neştiute până acum, despre fiecare jucătoare în parte. Aşa cum v-am obişnuit şi până acum, pe site-ul oficial al clubului arădean veţi putea afla cele mai recente informații: de la avancronici, cronici, până la programul competițional, rezultate și clasamentul la zi din Liga Naţională.

Noutate şi la meciuri!

Aradul a fost, este, şi va fi unul dintre cele mai importante echipe din baschetul românesc. Istoria şi tradiţia ne obligă să ţinem ştacheta cât mai sus. Pentru a veni în sprijinul suporterilor echipei noastre, dar şi a fanilor sportului cu mingea la coş din România, FCC Baschet Arad implementează o noutate. Începând cu sezonul 2019-2020, jocurile disputate pe teren propriu vor fi transmise în direct, în format video, pe site-ul oficial al clubului, dar şi pe pagina de Facebook.
Dacă nu aţi făcut-o până acum, vă invităm să vă abonaţi la conturile noastre de social media ( Facebook şi Instagram  ). Pe parcursul sezonului actual, va fi furnizat, constant, conţinut nou şi unic pe aceste platforme online. 

fashiondays.ro