Local

Bărbat accidentat grav de cablul unui utilaj în pădure la Ignești

11.10.2019 ⋅ 0 comentarii

În seara de joi, 10 octombrie, în jurul orei 18,50 a fost anunțat ISU Arad de faptul că îăn apropiere de localitatea Ignești se găsește o persoana accidentata, posibil tăiată cu drujba, inconstienta in padure, pe un drum fara acces. A  intervenit Detașamentul Sebis, Salvaspeo, SMURD Arad si SAJ Sebis.

            

In scurt timp echipajele de interventie a Detașamentului Sebiș 8 subofiteri, SAJ Sebis au ajuns pana la locul în care drumul devine inaccesibil. Au fost luate mijloacele de prim ajutor din autospeciale, targa și drumul a continuat pe jos. Au fost de urcat aproximativ 3-4 km. Informații privind modul în care s-a accidentat bărbatul sunt puține și confuze. Acesta a fost găsit de un alt muncitor din zona.

            

O echipa formata din Salvamont - Salvaspeo, pompieri și cei de la SAJ au ajuns în jurul orei 20,45 la victima. Bărbatul este în viata, în stare grava. I s-au acordat îngrijiri medicale, apoi a fost pregătit pentru coborâre. Pana la ambulanță a fost coborât pe targa speciala de la salvamont salvaspeo.

            

Victima, bărbat 40 de ani a fost lovit în zona umărului, spatelui și capului de un cablu care s-a rupt de la un utilaj. Prezintă leziuni multiple. A fost stabilizat de către echipajul SAJ Sebis și de către paramedicii de la Sectia Sebiș. În acest moment este coborât spre echipajul de SMURD Tim a Detașamentului de Pompieri Arad care a mers în sprijin și așteaptă la baza dealului.

ISU Arad mulțumește colegilor de la Serviciul Salvamont Salvaspeo a CJA pentru ca au particitat activ și la aceasta misiune, după cum ne-a transmis maior George Pleșca, din partea ISU Arad.

           

Foto: ISU Arad

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro