Local

Topul firmelor arădene la a XXVI-a ediție

12.10.2019 ⋅ 0 comentarii

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad  a premiat și în acest an excelența în afaceri. Evenimentul a avut loc în 11 octombrie la complexul Expo Arad.

Cei mai buni dintre cei mai buni, performerii economiei arădene, oamenii de afaceri care țin ridicat stindardul calității și al performanței, au fost recompensați într-o adevărată gală a mediului de afaceri arădean.

Topul firmelor, aflat anul acesta la a XXVI-a ediție, este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în conformitate cu prevederile art. 4 lit. m din Legea nr. 335/2007 a Camerelor de Comerț şi Industrie din România, modificată și completată și este structurat pe şapte domenii de activitate: Cercetare – Dezvoltare şi High – Tech, Industrie, Agricultură, Silvicultură, Pescuit, Construcții, Servicii, Comerț și Turism.

”Ne găsim astăzi împreună la un eveniment, care ne dorim ca de la an la an să fie o surpriză pentru toată lumea, un moment în care fiecare reprezentant al mediului de afaceri să se regăsească în atmosfera pe care ne-o dorim cât mai plăcută și în care să putem evidenția și susține activitatea pe care o desfășoară fiecare agent economic”, a punctat președintele CCIA Arad, arhitect Gheorghe Seculici, în deschiderea evenimentului.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro