Local

Arad, oraș universitar?

21.10.2019 ⋅ 1 comentarii

  Educația, la fel ca majoritatea domeniilor de interes vital ale acestui popor, este doar una din lungul șir de victime ale clasei politice, care în ultimii 30 de ani a promovat incompetența și prostia. De aceea considerăm că a venit momentul să spunem ”STOP”. România merită să treacă peste această pauză în evoluția ei, iar educația trebuie să fie prioritatea absolută. Un popor educat va elimina în mod natural elementele care insistă pe cantitate, nu pe calitate.

Poate te întrebi - de ce acest ambițios titlu: „Arad, oraș universitar?”. Răspunsul nostru este: Aradul merită. Educația este fundamentală în dezvoltarea durabilă a Aradului. Dar pentru a pune baza acestui proiect, avem nevoie de ajutorul tău.

Primul pas este să accepți invitația de a participa la această dezbatere, alături de invitați din societatea arădeană, și împreună să găsim soluții pe termen lung, astfel încât pe viitor să reușim să implicăm administrația publică în acest demers.

Dezbaterea va avea loc Duminică, 27 octombrie 2019, între orele 12:00 și 15:00, la Hotel Continental, în sala de conferințe Ioan Slavici B – Mezanin, Bd. Revoluției, nr. 79-81. Cu această ocazie, avem plăcerea de a-l prezenta societății arădene pe domnul Ștefan Pălărie, coordonatorul Departamentului de Educație din cadrul Comisiei Naționale de Politici Publice a Partidului PLUS.

La final, îți propunem să te alături unei sesiuni de networking, iar dorința noastră este ca acest eveniment să fie începutul unui nou capitol din lunga istorie a învățământului arădean. Noi dorim să spunem STOP clasei politice actuale. Te rugăm pe tine să spui START învățământului arădean modern.

Te rugăm să confirmi participarea în acest formular: https://forms.gle/FFBjyZJ5NQW79vre6

21.10.2019 14:31
Johny
Felicitari pentru initiativa!
fashiondays.ro